dijous, de febrer 17, 2011

La II Challenge arriba a Barcelona

El proper diumenge 27 es tancarà a Barcelona la segona edició de la Challenge de Socials de Barcelona que ha aplegat quatre proves socials que s'han celebrat aquest hivern a la província de Barcelona.

A les 9:00 hores es celebrarà la VII Cursa Ciclista Interclubs per a ciclistes amb llicència federativa en vigor per la temporada 2011. La concentració i inscripcions començaran a les 8:00 hores del matí.

Com a novetats per aquest any, cal destacar la inclusió de la categoria de tàndems d'esport adaptat, amb classificació pròpia i trofeus, i el premi pel guanyador de la cursa d'una magnífica espatlla de porc.

Al final de la matinal es farà entrega dels trofeus i maillots als guanyadors de les classificacions generals de la Challenge.

La cursa tindrà lloc a la zona del carrer Bac de Roda i el passeig Garcia Faria a la Vila Olímpica. El circuit té una llargària de 1.800 metres, i s'hi haurà de donar 25 voltes fins arribar aproximadament als 45 quilòmetres de recorregut.

L'organització de la cursa està a càrrec de tres emblemàtiques entitats de la ciutat de Barcelona: el Club Ciclista Provençalenc, l'Esport Ciclista Sant Andreu i la Penya Ciclista Poble Nou. La VII Cursa Interclubs és la prova social dels tres clubs organitzadors que, en el cas del Provençalenc, arriba a la 81ena edició.

Més informació en aquesta notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada