diumenge, de febrer 27, 2011

Oriol Escolano guanya la VII Cursa Interclubs

La temporada ciclista a la ciutat de Barcelona ha començat aquest diumenge 27 de febrer amb les ja clàssiques curses organitzades pel CC Provençalenc, la PC Poble Nou i l'EC Sant Andreu.

Minuts després de les nou del matí, més de 60 ciclistes van començar a pedalar en la setena edició de la Cursa Social Interclubs. Aquesta prova és també el campionat social dels tres clubs organitzadors, que en el cas del Provençalenc arriba a la 81ena edició.

La cursa es va disputar en format d'esprints cada cinc voltes. Després del primer, es va formar l'escapada que va decidir la victòria. La formaren tres corredors: Albert Bañeres (Muntbikes-Nutrisport), Oriol Escolano (CJAM-CKT-Novatec) i Angel Nevado (Bikeberguedà).

Entre els dos primers es van repartir la gran part dels punts però la cursa es va decantar del costat d'Escolano gràcies a la primera posició en el disputadíssim esprint final, fet que li va donar l'avantatge just per guanyar la cursa.

Com a novetat d'aquest any, cal destacar la col.laboració prestada per l'ONCE i també per la Federació Catalana d'Esports Adaptats, amb una nombrosa participació de tàndems. Els primers de la categoria masculina van ser Joan Artero i Francesc Lorita i en categoria mixta Pepi Benítez i Carles Prades.

El podi dels socis del Sant Andreu va estar format per Jordi Fonollosa, Jack Aldana i Andrés Tigero. Per part del Poble Nou els primers van ser Raúl López i Enric Mor. I del Provençalenc, el podi el va encapçalar el seu president, en Jaime García.

La categoria de fèmines va estar copada per les noies de l'equip Inverse - pertanyent a la PC Nicky's de Terrassa- Elisabet Bru, Judit Vidal i Ana Ladero.

Teniu la classificació de la cursa en aquest enllaç i un complet reportatge fotogràfic al nostre Picasa.

La Cursa Interclubs, a més, ha estat l'última puntuable de la II Challenge de Socials de Barcelona. La classificació general final d'aquesta segona edició ha estat encapçalada per Raúl Cruz (Asesores de Navarra), Oriol Escolano (CJAM-CKT-Novatec) i Airan Fernández (Caja Rural). El primer cicloturista ha estat Jordi Fonollosa (EC Sant Andreu) i la primera fèmina Shelley Olds (Diadora-Pasta Zara).


Teniu més cròniques i fotos:
- al bloc de n'Oriol Escolano
- al bloc de n'Albert Bañeres
- al bloc d'en Carles Pradas
- al bloc d'en Joan Manel Borràs
- al bloc d'en Joan Mengual
- al bloc d'en Javier Lara
- al bloc de l'equip Supersfruits-Genesis
- al bloc del l'equip Munt Bikes

I també sortim a la tele!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada