dilluns, de febrer 25, 2013

Els ciclistes desafien el fred a la IX Cursa Ciclista Interclubs 2013

El passat diumenge 24 de febrer es va disputar al ja clàssic circuit de la Vila Olímpica barcelonesa la vuitena edició de la Cursa Ciclista Interclubs, organitzada pel CC Provençalenc, la PC Poble Nou, l'EC Sant Andreu i l'AC Veterans de Catalunya.

En un assolejat però fred matí, un total de 52 participants van prendre la sortida passats pocs minuts després de les 9 hores. Els més ràpids a la cursa han estat Albert Canteny (Bicis Esteve), Juanjo Agüero (Galvesport) i Héctor Abad (Probike).

El més ràpid entre els socis de la Penya Ciclista Poble Nou va ser Raúl López mentre que el millor classificat de l'Esport Ciclista Sant Andreu va ser Fernando Albajar.


Com l'any passat, cal destacar la col.laboració prestada per l'ONCE i també per la Federació Catalana d'Esports per a Cecs.

La Cursa Interclubs, a més, ha estat l'última puntuable de la IV Challenge de Socials de Barcelona. La classificació general final d'aquesta quarta edició ha estat encapçalada per Jordi Soler (Inverse-Serman), Joan Font (CKT-Novatec) i David Pua (Electroizas). El primer cicloturista ha estat Juan José Burgales (UC Vilanova) i la primera fèmina Shelley Olds (Team TIBCO).

Des de l'organització es vol agrair la magnífica tasca de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Protecció Civil i voluntaris i l'ajuda que autoritats i patrocinadors han donat per la celebració de la cursa.


IX CURSA CICLISTA INTERCLUBS

General
1. Albert Canteny (Bicis Esteve)
2. Juanjo Agüero (Galvesport)
3. Héctor Abad (Probike)

Fèmines
1. Johanna Smith (Le Boulou)
2. Ana Ladero (Inverse)
3. Elisabeth Escursell (Inverse)

1er Poblenou: Raúl López
1er EC Sant Andreu: Fernando Albajar
1er Tàndem Masculí: Font-Ávila
1er Tàndem mixte: Baldo-Benítez

1 comentari:

 1. Hi,

  Nice site, very informative.

  Would you please consider adding a link to my website on your page. We are happy to offer you a 10% discount to our Online Store if you do so. Please email me back and I would be happy to give you our link.

  Thanks!

  Frank
  frank641w@gmail.com

  sports news

  ResponElimina