diumenge, de desembre 18, 2011

Guillem Muñoz (Pocara-The Cyclery) guanya la XXVII Cursa del Gall Dindi de St.Pere de Ribes

Avui diumenge 18 de desembre s'ha celebrat a Sant Pere de Ribes una nova edició, la XXVII, de la tradicional Cursa Social del Gall Dindi, primera puntuable per la III Challenge de Socials de Barcelona.

En una jornada molt freda però amb un bon sol s'han aplegat més de 100 corredors de totes les categories que han completat 55 quilòmetres fent sis voltes al tradicional circuit interurbà que transcorria per Ribes, Puigmoltó, Vilanoveta i Solers.

La cursa ha estat dominada pels corredors de la categoria èlit. Tres d'ells han donat temps a un nombrós pilot de 22 integrants que ha arribat en un temps d'una hora, 13 minuts i 29 segons a una velocitat mitjana de 45 quilòmetres a l'hora.

El guanyador de l'esprint ha estat el corredor de l'equip Pocara Joiers-The Cyclery Guillem Muñoz, qui ja va guanyar aquesta cursa l'any 2009. En segona posició s'ha classificat Jordi Soler, de la Societat Ciclista Ilerdense, vencedor de la I Challenge de Socials de Barcelona. I tercer ha estat Joan Font, del CKT-Novatec, guanyador l'any passat d'aquesta mateixa cursa.

Han acabat la cursa un total de 88 corredors. Podeu veure les classificacions finals en aquest enllaç.

També podeu llegir més cròniques i veure més fotos
- al bloc del Toni Tirado
- al bloc de Fernando García Lobo
- al bloc de l'Amatstrong Cycling Team
- a la galeria de fotos de David Padilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada