dilluns, de desembre 12, 2011

Torna la Challenge de Socials de Barcelona

La tercera edició de la Challenge de Socials de Barcelona torna el proper diumenge 18 de desembre amb la seva tasca de promoció del ciclisme de competició en la categoria de curses socials a la província de Barcelona.

La temporada 2011-2012 de la Challenge tindrà un calendari format per cinc curses puntuables, amb la benvinguda de dues de noves a Vilanova i La Geltrú i a Montmeló, aquesta última amb la data encara a determinar:

Diumenge, 18 de desembre: 27a Cursa del Gall Dindi a Sant Pere de Ribes.
Dilluns, 26 de desembre: 1a Cursa del Pavo a Vilanova i La Geltrú.
Data a determinar: 3er Gran Premi Vila de Parets al Circuit de Catalunya.
Data a determinar: 1a Cursa Social de Montmeló.
Diumenge, 4 de març: 8a Cursa Interclubs a Barcelona.

Com anys anteriors, hi haurà trofeus pels tres primers classificats de la general, dels cicloturistes i de les fèmines. També hi haurà obsequis pels primers de la resta de categories i un premi de la regularitat per tots els ciclistes que aconsegueixin finalitzar les cinc puntuables.

La primera cursa es celebrarà el proper diumenge dia 18 a Sant Pere de Ribes, a la comarca del Garraf. La XXVII Cursa del Gall Dindi començarà a les 11:00 hores des de la Plaça dels Països Catalans i es faran sis voltes al tradicional circuit que transcorre per Puigmoltó, Vilanoveta i Solers.

Des dels clubs organitzadors de les curses us animem a participar aquest hivern a la Challenge!!

Teniu tota la informació de les curses i el reglament en els enllaços de la columna dreta d'aquest bloc (apartat "Challenge 2012").

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada