dilluns, de febrer 22, 2010

Jordi Soler, guanyador virtual de la I Challenge

Després de les dues curses del cap de setmana dels dies 20 i 21 de febrer, i només a falta de l'última a Barcelona del diumenge 28, el corredor de l'equip Inverse-Ajuntament de Lleida Jordi Soler és el guanyador de la I Challenge de Socials de Barcelona.

Soler, amb una regularitat envejable aquest hivern, ha estat tercer a la cursa de Sant Pere de Ribes, primer a Montmeló i segon a la Pujada a l'Obac totalitzant així 100 punts.

Segon a la classificació general és el corredor del Pinturas Grimaldo José Madrigal amb 51 punts i completa el podi provisional Luis Sánchez, del Linde-Gallastegui, amb 40 punts.

En la categoria cicloturista, el primer classificat és Sergi Mingote de l'AC Parets mentre que la classificació de les fèmines està encapçalada per la junior Judit Vidal, del JCS Construccions.

Totes les classificacions -tenen premi els deu primers de la general i el primer cicloturista i fèmina- es decidiran a l'última prova de la Challenge aquest diumenge 28 al clàssic circuit de la Mar Bella a Barcelona.

Podeu descarregar la general provisional completa en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada