dimarts, de febrer 23, 2010

La I Challenge es tanca a Barcelona

El proper diumenge 28 es tanca a Barcelona la primera edició de la Challenge de Socials de Barcelona que ha aplegat quatre proves socials que s'han celebrat aquest hivern a la província de Barcelona.

A les 9:00 hores es celebrarà la VI Cursa Ciclista Interclubs per a ciclistes amb llicència federativa en vigor per la temporada 2010. La concentració i inscripcions començaran a les 8:00 hores del matí.

Al final de la matinal es farà entrega dels trofeus i maillots als guanyadors de les classificacions generals de la Challenge.

La cursa tindrà lloc a la zona del carrer Bac de Roda i el passeig Garcia Faria a la Vila Olímpica. El circuit té una llargària de 1.800 metres, i s'hi haurà de donar 25 voltes fins arribar aproximadament als 45 quilòmetres de recorregut.

L'organització de la cursa està a càrrec de tres emblemàtiques entitats de la ciutat de Barcelona: el Club Ciclista Provençalenc, l'Esport Ciclista Sant Andreu i la Penya Ciclista Poble Nou. La VI Cursa Interclubs és la prova social dels tres clubs organitzadors, que en el cas del Provençalenc arriba a la 80ena edició.

Més informació en aquesta notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada