dimecres, de febrer 10, 2010

Torna la Challenge

Arribem al mes de febrer i ja tenim aquí les darreres curses de la primera Challenge de Socials de Barcelona.

El proper cap de setmana dels dies 20 i 21 es celebraran la segona i tercera puntuables de la Challenge. Dissabte 20 es disputarà la primera edició del Gran Premi Vila de Parets-III Memorial Pere Pujol, que tindrà lloc al marc incomparable del Circuit de Catalunya. Serà tota una oportunitat per compartir l'asfalt que trepitgen les motos, cotxes i també els ciclistes professionals, ja que al Circuit també es celebrarà la darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2010.

La matinal començarà a les 9 del matí, amb una cursa de 52 qms per les categories de cadets, fèmines i V60. A continuació es celebrarà la segona cursa per la resta de categories amb una distància de 66 qms.

Teniu tota la informació en aquesta notícia.

I diumenge 21 torna una nova edició de la Pujada a l'Obac, la trentaquatrena. La clàssica prova organitzada per la Penya Ciclista Nicky's de Terrassa començarà a les 10 hores del matí amb concentració prèvia i inscripcions al Restaurant Area, a la Plaça de Can Roca, davant l'Estadi Olímpic.

La cursa, com és habitual, ascendirà el Coll de l'Obac, amb un distància de 10 qms i un desnivell acumulat de 300 metres.

Més informació en aquesta notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada